Біля Попасної загинув львів’янин, артилерист 24 ОМБР імені Короля Данила

Сихівчанин Богдан Голуб Богдан загинув через ураження осколком ракети

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Львів втратив ще одного захисника. Батько журналістки «Сихів.Медіа» Голуб Богдан загинув через поранення осколком від ракети на Луганщині, неподалік Попасної в селищі Дружба, повідомляє «Сихів Медіа».

«Сихівчанин був частиною 24 ОМБР імені короля Данила, яка щодня воює за нашу свободу з орками», — зазначається у повідомленні.

Сьогодні, 19 травня, на Марсовому полі попрощались з Богданом Голубом, який загинув в селі Дружба, що на Луганщині, неподалік Попасної.

Сихівчанин воював проти окупантів в складі 24 ОМБр імені короля Данила. Богдан Голуб загинув від осколкового поранення у скроню, руку та ногу. Осколки, які вбили сихівчанина, колись були ворожою ракетою.

Колектив біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щирі співчуття доценту кафедри генетики та біотехнології Наталії Ярославівні Голуб приводу загибелі її чоловіка Богдана Володимировича Голуба. Богдан Голуб — оператор відділення управління протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону боронив нашу Батьківщину на Луганщині і загинув як герой у бою з ворогом 15 травня 2022 року.

Фото: "Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також