Буданов особисто бере участь у спецопераціях - ГУР

Він на власному прикладі показує і бійцям, і навіть командирам приклад мотивації

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов іноді безпосередньо бере участь у спецопераціях сил української воєнної розвідки. Про це розповів представник ГУР МО України Андрій Юсов під час інтерв’ю Софії Середі для «Української правди».

 «Спецоперація зі звільнення селища Руська Лозова на Харківщині наприкінці квітня 2022 року – це не єдиний приклад і не єдина операція, де Кирило Олексійович Буданов брав безпосередню участь. Він на власному прикладі показує і бійцям, і навіть командирам приклад мотивації, планування і реалізації завдань», ― розповів представник ГУР МО України.

Воєнна розвідка України від цього лише виграє.

«Коли командир перебуває безпосередньо «на землі», знає і бачить, що відбувається, це дозволяє ухвалювати більш відповідальні і потрібні рішення», – додав Андрій Юсов.

Раніше у розвідці повідомили, що росія має запас ракет для атак на важливі цілі.

Ворог здійснив більше десятка замахів на генерал-майора Кирила Буданова та не припиняв спроб вплинути на роботу як української воєнної розвідки зокрема, так і всього сектору безпеки і оборони нашої держави загалом.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт