До Львова завтра приїде прем’єр-міністр Денис Шмигаль

Денис_Шмигаль_2020_3
Денис_Шмигаль_2020_3

У п’ятницю, 25 вересня, до Львова з робочим візитом приїде прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Точний план приїзду посадовця наразі не розголошують, але як стало відомо «Tvoemisto.tv» з власних джерел, Денис Шмигаль відвідає національний університет «Львівська політехніка» і візьме участь в урочистому представленні двох унікальних реконструйованих пам’яток — Актової зали та зали Юліана Захарієвича.

Як ійдеться на сайті вишу, зали стануть місцем, де проходитимуть найзначиміші для університету та міста заходи. Вони будуть також осередком формування середовища, яке об’єднуватиме всіх, хто вболіває за розвиток сучасної вищої освіти.

Додамо, упродовж кількох років у Львівській політехніці, з ініціативи ректора Юрія Бобала, реставрували дві найкрасивіші зали головного корпусу — відому за різними подіями Актову залу, а також читальну залу старої бібліотеки, яка тепер носитиме ім’я її творця — першого ректора нашого університету Юліана Захарієвича.

Нагадаємо, нещодавно Львівщину з робочим візитом відвідав президент Володимир Зеленський. Він, зокрема, побував на Яворівському полігоні, де стартували військові навчання «Репід Трайдент–2020».

varta1.com.ua: Новини