Гороскоп на 9 травня: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Що приготували Вам зірки за завтра у прогнозі астрологів

Астрологи склали гороском на  вівторок, 9 травня для кожного знаку Зодіаку. Дізнайтеся у матеріалі, що приготували зірки для кожного представника:

Овен

Сьогодні ви дізнаєтеся відповіді на всі питання, які вас давно хвилювали. Зірки радять підтримувати інших, не приховувати від них свої знання.

Телець

Сьогодні ви будете спокійні, та врівноважені. Ваша реакція неабияк здивує оточуючих. Спокій, правда, буде дещо показовим, але хто ж про це знає?

Близнюки

Сьогодні, вам може спасти на думку досить цікава ідея. Не залишайте її ні на хвилину. Ви обов’язково зможете її з часом зреалізувати і отримати від цього вигідний здобуток.

Рак

Сьогодні ви можете опинитися в ролі уважного слухача, а потім можете втішити когось дуже-дуже засмученого. Це змусить вас забути про все інше, але пам’ятайте і про свої справи також.

Лев

Куди б ви не пішли, ви все одно не втечете від себе. Пора сісти і повільно, з холодною головою подумати про свою давню проблему. Це заняття втомлююче, однак потрібне. Згодом зможете дати собі відпочити.

Діва

Не намагайтеся докричатися до тих, хто вас не чує. Не потрібно тратити сили на даремне. Кому дійсно потрібно. Почує вас навіть пошепки.

Терези

Зірки кажуть, що сьогодні вам вкрай пощастить в любові. До ворожки не ходи, ви щасливчики. Скористайтеся цим по максимуму.

Скорпіон

Не погоджуйтеся сьогодні займатися справами, які вам спробують нав'язати всупереч вашим бажанням. Робіте, те, що підказує вам ваше серце. Тоді й користі буде більше.

Стрілець

Зараз не час бути егоцентричним. Вам знадобиться допомога оточуючих, і відмовлятися від неї з будь-яких причин нерозумно. Окрім того, непогано б не забути подякувати помічникам.

Козеріг

Сьогодні необхідно уникати надмірно активних дій. Ви швидко втомитеся, і толку не буде.

Водолій

Сьогодні у вас все вийде. Ваша логіка незаперечна, вибір моменту для читання ідеальний. Якщо не лінуватися, то доб'єтеся багато чого корисного.

Риби

У вас накопичилося багато неприємних емоцій. Щоб уникнути конфліктів з оточуючими, спробуйте знайти безпечний та продуктивний спосіб випустити свою негативну енергію. Підіть в спортзал для прикладу, займіться улюбленою справою.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена