Киянин намагався вбити рідного брата, кинувши гранату у вікно його квартири (ФОТО)

Підозрюваний може отримати довічне ув'язення

У Києві на лаву підсудних відправили киянина, який намагався вбити свого рідного брата, кинувши гранату у вікно його квартири. Про це повідомили у поліції Києва.

У поліції зазначили, що підозрюваний може отримати довічне ув'язення.

Нагадаємо, подія сталася у червні поточного року. До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий мешканець, перебуваючи біля багатоквартирного будинку, кинув гранату у вікно квартири на другому поверсі, в якій мешкає його рідний брат.

На місці правоохоронці встановили, що боєприпас відскочив від склопакету та вибухнув, впавши на землю. Внаслідок події осколкове поранення руки отримала 36-річна жінка, яка в цей час проходила на вулиці.

Слідчі, оперативні співробітники та дільничні офіцери поліції Шевченківського управління поліції, які були залучені для розкриття злочину, за результатами проведення комплексу розшукових заходів затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що мотивом скоєння злочину був конфлікт між порушником та його братом щодо права власності на квартиру. Також відомо, що 46-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Фото: Поліція Києва


За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру за низкою статей Кримінального кодексу:

  • ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 - замах на вбивство;
  • ч. 2 ст. 125 - умисне легке тілесне ушкодження;
  • ч. 2 ст. 194 - умисне знищення або пошкодження майна;
  • ч. 1 ст. 263 - незаконне поводження з бойовими припасами.

Раніше повідомляли: в Ужгороді п'яний чоловік кинув з багатоповерхівки гранату (ФОТО)

Наразі досудове розслідування завершено. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду.

Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також