На Черкащині невідомі кинули вибухівку на подвірʼя працівника ТЦК

Без жертв

У четвер, 30 травня у селищі Катеринопіль Черкаської області невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних Сил України. Про це повідомив Черкаський обласний ТЦК.

Члени сім’ї не постраждали.

Цей військослужбовець став на захист України з початком повномасштабної, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

Правоохоронні органи були оперативно проінформовані.

"Звертаємо увагу суспільства на те, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Сил оборони України.

Пам’ятаймо, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців і зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси. І саме на це робить свою головну ставку. Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа." - йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт