На Львівщині під колеса авто потрапила дитина

Дівчинка отримала травму

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, відбулася 13 липня, близько 19:00 год., у селі Гійче, Львівського району. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Дитина раптово вибігла на дорогу.

«Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Хонда», 57-річний мешканець Львова, скоїв наїзд на шестирічну дівчинку, місцеву мешканку, яка вибігла на проїзну частину. Внаслідок наїзду, дитина отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом на нозі, та була доправлена у лікарню», — повідомили в поліції.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

За фактом слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеженням волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Додамо, що 8 липня, на вулиці Івана Франка, у селі Наконечне-Друге, Яворівського району, сталася ДТП — під колеса потрапила 7-річна дитина.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена