На Львівщині почали вчити військових застосовувати передану Британією новітню зброю (ФОТО)

У стислі терміни планується створити всі необхідні умови для вишколу воїнів

Фото: ФБ/Павло Ткачук

На Львівщині сьогодні, 25 січня, військовослужбовців ЗСУ почали вчити застосовувати новітні протитанкові ракетні комплекси NLAW, передані владою Великобританії Збройним силам України як допомогу.

Про це повідомив, на своїй сторінці у «Facebook», начальник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

«Провів нараду з керівним складом Національної академії сухопутних військ та підпорядкованих навчальних центрів, під час якої головним питанням розглянули організацію та здійснення якісної підготовки військовослужбовців ЗС України до застосування новітніх протитанкових ракетних комплексів NLAW, наданих ЗС України у якості військової допомоги Урядом Великобританії.

Ми повинні за досить стислі терміни створити всі необхідні умови для вишколу наших воїнів, розробити необхідні алгоритми та керівництва, що регламентуватимуть цю підготовку.

Вважаю це завдання, яке нам визначило вище військове керівництво держави, надзвичайно важливим та відповідальним з огляду на складну воєнно-політичну ситуацію в державі», — написав Павло Ткачук.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також