На Львівщині сталося 5 ДТП: одна людина загинула (ФОТО)

ПДР діють навіть під час війни

Впродовж вихідних, 9–10 квітня, на автодорогах Львівської області сталося п’ять дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких одна людина загинула та 9 травмовані. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Неподалік села Рясне-Руське, що у Львівському районі, скутер зіткнувся з автобусом. Автопригода трапилася 9 квітня.

«На автодорозі Західний обхід міста Львова неподалік села Рясне-Руське Львівського району 65-річний львів’янин не впорався з керуванням скутером «Jamaha Jog», виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом «MAN NL202» під керуванням 46-річного львів’янина», — розповіли у поліції

Від отриманих травм, скутерист загинув на місці події. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Ще одна ДТП трапилась 10 квітня у Яворівському районі.

«10 квітня, о 22:20 год, у селі Арламівська Воля, Яворівського району, водій автомобіля «Opel Vectra», 20-річний львів’янин, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся у кювет. Внаслідок ДТП, отримали травми та були доправлені до медичних закладів водій і двоє пасажирів авта: 18-річна дівчина та 21-річний чоловік — обоє місцеві мешканці», — повідомили у поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також