На Одещині затримали священника УПЦ МП, який розбещував власну доньку

При цьому він переконував її нікому не розповідати про «відносини між ними»

У Білгород-Дністровському районі Одеської області затримали чоловіка, який розбещував свою неповнолітню доньку.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, встановлено, що 37-річний житель вказаного району вчиняв розпусні дії відносно своєї 14-річної доньки. При цьому він переконував її нікому не розповідати про «відносини між ними».

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у розбещенні неповнолітньої (ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз встановлюються всі обставини того, що відбулося.

 Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Як уточнили УНІАН в правоохоронних органах, фігурант провадження - священник однієї з місцевих церков УПЦ Московського патріархату, а розпусні дії він здійснював нібито тривалий час.

Читайте також: на Закарпатті чоловік розбещував малолітню дівчинку (ФОТО).

«Він - настоятель сільського храму», - сказало джерело. Водночас правоохоронець не зміг уточнити: підозрюваний формально перебуває «на службі» чи його після викриття вже позбавили сану.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також