На площі Івана Франка ремонтують аварійні колії (фото)

голгш
голгш

Трамвайні колії на площі Івана Франка перебувають у критичному стані. Свідком аварійної ситуації, яка ледь не трапилася на гострих рейках, нещодавно  став кореспондент «Варта1». 


У «Львівелектротранс» повідомили, що заміна спецчастин трамвайної колії на площі Івана Франка завершиться до 10 вересня.


Упродовж поточного року ЛКП «Львівелектротранс» проведе ряд робіт на площі Івана Франка.


Роботи виконуються вночі, без жодних затримок в русі, не спричиняючи дискомфорту мешканцям.


За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, площа Івана Франка підлягає реконструкції, замовником проекту і робіт якої виступає ЛКП «Львівавтодор». Тому ЛКП «Львівелектротранс» своєчасно не проводило капітальних ремонтів, заміни стрілочних переводів та трамвайного пересічення на площі Франка, хоча їх варто було б замінити ще декілька років тому.


«Оскільки плани початку реконструкції відкладені на невизначений термін, а колія перебувала в такому стані, що загрожувала безпечній експлуатації, ми замінили власним коштом два аварійні стрілочні переводи у червні–липні цього року.


[gallery link=«file» ids=«212571,212572,212570»]

Також підприємством планується замінити аварійне пересічення трамвайної колії на даній ділянці до 10 вересня.


Станом на зараз, тривають підготовчі роботи, а саме виконано геодезичне знімання та розробляється технічна документація щодо виготовлення нового пересічення. Роботи виконуватимуться вночі, водночас буде якісно виконано замощення дорожнього полотна, яке зараз на цьому пересіченні є в незадовільному стані, а це безперечно покращить якість перевезень та сприятиме комфорту мешканців цього району. Адже не буде шуму та вібрації підчас руху вагонів», — розповів Андрій Свищо.

varta1.com.ua: Новини