Наразі за Україну боряться представники 52-ох країн світу — Міноборона

Зокрема, це військові з Польщі, країн Балтії, з далеких країв, зі Скандинавії, Великобританії, а також чимало американців

ФОТО: інформативне

Боротися за Україну прибули військові з Польщі, країн Балтії, зі Скандинавії, а також з Великої Британії та США.

Добровольці з усього світу приїжджають до України і вступають до лав Інтернаціонального легіону, щоб воювати проти російських окупантів.

Наразі, за Україну борються представники 52-ох країн світу.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр, з посиланням на прессекретаря «Легіону» Антона Мироновича.

За його словами, іноземним військовим видають після вирішення юридичних питань екіпірування і зброю. Опісля легіонери проходять спеціальну підготовку, а потім утворюються військові підрозділи.

«Добровольці з усього світу прибувають у нашу країну, аби допомогти нашим воїнам викинути окупантів з української землі. Добровольці стають до лав Інтернаціонального легіону оборони України. Спершу вони узгоджують усі юридичні питання служби в легіоні, потім отримують усе належне екіпірування і зброю. Після цього розпочинається спеціальна підготовка та злагодження підрозділів», — розповідає Миронович.

Станом на 10 березня, за Україну воюють представники 52 країн світу. Це, зокрема, військові з Польщі, країн Балтії, з далеких країв, зі Скандинавії, багато людей з Великої Британії, а також чимало американців.

«Кожний доброволець з-за кордону прибуває з єдиною метою: допомогти Україні у збройній боротьбі. Вони всі мають бажання боротися, якнайкраще допомагати українським військовим, вони хочуть бути корисними якнайшвидше. Вони роблять все, аби якнайшвидше опинитися на передовій», — зазначає прессекретар Легіону.

Нагадаємо, поповнити лави добровольців виявили бажання і притомні білоруські оборонці та мисливці, які не підтримують режим диктатора Лукашенка.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також