Не пішов до школи, бо хворів: на Рівненщині у пожежі загинув 6-річний хлопчик (ФОТО)

Тіло дитини знайшли на горищі

У пожежі в літній кухні на Рівненщині загинув шестирічний хлопчик. Трагедія сталася у середу, 25 вересня, близько 16 години у селі Новостав. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Рівненської області.

Попередньо відомо, що у той час, коли сталася пожежа батьки дитини були на роботі. Хлопчик не пішов до школи, бо хворів, тож залишився вдома сам. 

За інформацією правоохоронців, близько 14 години сусідка бачила хлопчика у дворі і розмовляла з ним. А вже через годину вона побачила дим, який йшов із даху літньої кухні. 

Жінка одразу зателефонувала господарям оселі, а ті — викликали рятувальників. До їх приїзду сусіди та господарі намагались загасити полум’я самотужки.

Як повідомили в ДСНС Рівненської області, на місце пожежі було направлено два чергових відділення рятувальників.

Пожежу в господарській будівлі було локалізовано о 17:05, а ліквідовано о 18:00. На місці пожежі рятувальники виявили загиблого хлопчика. Тіло дитини знайшли на горищі. 

Фото: ДСНС у Рівненській області



Слідчі за цим фактом розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство із відміткою нещасний випадок). Причину займання встановлюють фахівці.

У ДСНС припускають, що причиною стали дитячі пустощі з вогнем.

Раніше повідомляли: у пожежі на Львівщині загинув чоловік (ФОТО/ВІДЕО)

Окрім загиблого хлопчика, у родині виховують іще двох дітей – 10 та 13 років. На момент трагедії вони були у навчальному закладі.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі