Оприлюднено офіційну позицію ФК «Минай» щодо бійки футболістів з росіянами у турецькому готелі (ВІДЕО)

Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди

Фото: ФК Минай

Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників країни 404 - ярославського «Шинника».

Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Як наголошується у повідомленні FC Minaj, «інформація російських пропагандистських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників «Шинника» та побили гравця у ліфті - традиційна маячня».

«Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шинника» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают», йдеться в оприлюдненій інформації.

Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинуватили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

«Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинік» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування», зазначається у повідомленні.

Скриншот РБК-Україна

Як повідомлялося, росія відправила у Туреччину рятувальником кадирівця, який «прославився» в Україні.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також