Падіння Євангелія: з'явилося ще одне відео конфлікту в Хмельницькому (ВІДЕО)

В цьому звинуватили військового

Скріншот з відео

У неділю, 2 квітня, з самого ранку в Хмельницькому спалахнув новий скандал на релігійному ґрунті. В одному із храмів УПЦ (мп) священнослужителі вчинили бійку в храмі, побили військового. Про це повідомляла «Варта 1»

На відео військовий Артур Ананьєв. Він із початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт в складі 19-го стрілецького батальйону.

У боях військовий отримав контузію та черепно-мозкову травму.

Також за словами депутата Бурлика, після нападу приїхали патрульні. Вони затримали військового за статтею 173 КупАП (дрібне хуліганство).

«— Чоловік під час проведення молитовної літургії, скинув зі столу на підлогу книгу «Євангелія», вчинив словесний конфлікт відносно священика, який читав молитовну літургію. Свідки цієї події викликали працівників поліції. На даний час вирішується питання про притягнення громадянина, до адміністративної відповідальності за ст.173 КУпАП», – коментують в патрульній поліції. 

Згодом з’явилося відео, на якому чітко видно, що «Євангелія» кинули самі священники.

Додамо, що в Хмельницькому люди після побиття військового збиралися біля храму, де представники УПЦ МП сьогодні в храмі побилися з військовим.

Потім на інцидент відреагував мер міста.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена