П'яна 23-річна дівчина у Львівському районі викрала мікроавтобус у мешканця (ФОТО)

Їй загрожує до восьми років позбавлення волі

У Пустомитах 23-річна мешканка Львівського району викрала транспортний засіб. Поліцейські виявили автомобіль в одному з сіл Львівського району на території домогосподарства. Тепер затримана може сісти у тюрму на вісім років. про це повідомила пресслужба ГУНп у Львівській області.

"15 вересня, близько третьої години ночі, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 21-річного жителя міста Пустомити Львівського району про викрадення його автомобіля Mercedes Sprinter, який він припаркував біля свого будинку", - йдеться у повідомленні поліції.

Проведеними заходами, вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», поліцейські відстежили маршрут пересування викраденого автомобіля та встановили його місцезнаходження.

Також встановлено, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетна 23-річна мешканка Львівського району, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: ГУНП у Львівській області



Раніше повідомляли, власник ненадовго відлучився: поліцейські затримали чоловіка, який викрав Toyota Prius у Львові (ФОТО)

Слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

М
Марія

Можливо він подарував її на словах а вона поп'янці повірила і забрала а він не подумав що так буде і подав заяву про викрадення???

БК
бобер курва

от нахіба...

Читайте також