Під час російського обстрілу 20-річна мама та дідусь закрили собою дітей

Обстріл Сумщини

Під час обстрілу села Кучерівка Сумської області по ньому випустили 30 ракет із «Градів». Про це пише Оглядач.

Обстріл села Кучерівка російські військові розпочали 23 січня вдень.

«Літали снаряди, постійно щось вибухало, гуркотіло. Хто встиг – сховався у підвалі, хто ні – у себе в будинку. Було дуже страшно», – розповіла місцева мешканка Валентина.

Сім'я 20-річної мами двох дітей Ганни Сатаніної спочатку сховалася у своєму підвалі. Разом з Анею там були її батьки, чоловік Олег, 4-річний Олексій та Назар, якому лише один рік.

Коли снаряди почали прилітати все частіше, дорослі зрозуміли, що їхній старий підвал не зможе їх захистити. Тому вирішили перебігти до сусідів, де укриття було міцнішим.

Сім'я тільки піднялася нагору, бабуся взяла на руки молодшого онука, і вони почали тікати, як прилетів снаряд. Дорослі фактично собою прикрили двох маленьких дітей.

Бабусі снарядом їй відірвало одну руку, а Аня загинула на місці, її батько ще був живий, його відвезли до лікарні, але він помер там через два дні. Олега сильно поранило, йому буквально вирвало частину стегна, він уже переніс три операції.

Молоду маму та її батька поховали поряд на місцевому цвинтарі. Назар та Олексій зараз перебувають із батьками Олега. Молодша дитина його рідна, старшого він теж виховує як свого.

«Аня останнім часом навчалася у медичному училищі у місті Глухові. Усі викладачі знали, що у неї двоє дітей, і намагалися їй допомагати. Але вона й сама непогано вчилася. Аня була дуже гарною, відкритою, любила поговорити з подругами. Попрацювати за фахом вона ще не встигла, бо діти малі, їй треба було з ними сидіти», – сказала подруга.

Нагадаємо, у МЗС Польщі назвали найгірший сценарій закінчення війни.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також