Поліція затримала 21-річного жителя Львова, який реалізовував великі партії наркотиків та психотропів (ФОТО)

Чоловіка затримали на вулиці Клепарівській

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у реалізації великих партій наркотиків та психотропів. 21-річний житель Львова закуповував так звані «мастер-клади», психотропної речовини «мефедрон», наркотичного засобу «канабіс» та нарковмісних таблеток, які в подальшому реалізовував «з рук в руки». Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

За даними поліції, для зв’язку з «клієнтами» чоловік використовував месенджери у мережі Інтернет.

12 вересня правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Клепарівській у Львові під час отримання чергового «мастер-кладу» з психотропними засобами, наркотичними речовинами та нарковімсними таблетками.

Поліцейські вилучили заборонені речовини та скерували їх на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Фото: ГУНП у Львівській області


Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Раніше повідомляли: львів’янин організував злочинну групу, яка щомісяця продавала наркотики на 2 млн грн (ФОТО)

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також