Помер відомий волонтер на інвалідному візку Антон Дубішин (ФОТО)

Перестало битися серце відомого волонтера на інвалідному візку, Антона Дубішина.

Фото: Українська правда

Відійшов у вічність  відомий волонтер Антон Дубішин, який не дивлячись на важку форму інвалідності, що знерухомила його тіло, допомагав військовим, людям з вадами, дітям. Звістку про смерть повідомив cьогодні Олег Монк на сторінці у «Facebook».

"Не можу досі прийти до тями.  Антон Дубишин ти завжди був для нас натхненням і прикладом як треба залишатися людиною не дивлячись не нащо! Спочивай з миром. Нехай Господь прийме твою душу! Ти завжди будеш в нашому серці! Наталия Дубишина тримайся ти сильни ми поруч! Наші співчуття!" — йдеться у повідомленні.
 
Коли почалася війна Антон Дубішин не зміг залишатися осторонь, тож через Facebook списався із волонтеркою і запитав, що потрібно пораненим бійцям, які знаходяться у київському шпиталі.

Він регулярно відвідував шпиталі. Купував гостинці, смаколики. 

Згодом Антон запропонував своїй особливій команді, де були хлопці та дівчата, що вміють співати, танцювати, читати реп тощо, робити концерт для воїнів у шпиталі.

Назвали його «Особливі для особливих».

«Вони особливі, бо втратили здоров’я, захищають наше життя та спокій на фронті, а ми особливі через свої обмеження», — розповідав Антон в матеріалі Української правди.

Відчувши на собі недружність простору до людей з інвалідністю, Антон намагався всіма силами змінити ситуацію.

Хлопець відвідував з мотиваційними виступами тюрми, центри для реабілітації наркозалежних, організовував концерти, разом із мамою збирав допомогу для дитбудинків та інтернатів.

Його досить часто порівнюють з всесвітньо відомим мотиваційним тренером Ніком Вуйчичем.

Девізом Антона було «Недосяжних речей немає».

Фото: УП

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також