Ракетні удари по Житомирській та Полтавській областях (фото)

Російські війська продовжують підготовку до наступу на Лиманському напрямку

Фото:Генштаб ЗСУ

Окупанти завдали ракетних ударів по об’єктах у Житомирській та Полтавській областях.

Як повідомляється у зведенні Генерального штабу Збройних сил України у «Facebook» на Сіверському напрямку окупанти обстріляли населені пункти Семенівка, Блешня, Гірськ, Чернігівської області.

На Слобожанському напрямку противник продовжує ведення бойових дій з метою утримання займаних рубежів.

«Щоб не допустити виходу наших військ на державний кордон, завдавав авіаційних ударів та обстрілював з артилерії райони населених пунктів Чорноглазівка, Прудянка, Дементіївка і Тернова», — зазначають в Генштабі.

У Генштабі також зазначають, що російські війська продовжують підготовку до наступу на Лиманському напрямку.

Окупанти завдали авіаційного удару по населеному пункту Микільське Волноваського району Донецької області, а також здійснювали обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Времівка Донецької області, Ольгівське, Затишшя, Гуляйполе, Оріхів, Новоданилівка та Кам’янське Запорізької області.

У повідомленні сказано, що на Південнобузькому напрямку окупанти активних бойових дій не проводили. «Зосереджували основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів, веденні розвідки та заходах з інженерного обладнання позицій. Продовжують обстріли із мінометів та артилерії населених пунктів, безпосередньо наближених до лінії зіткнення», — зазначили у Генштабі.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також