Ремонтують, але не там: ремонт на площі Франка триває, а гострі рейки не чіпають (фото, відео)

франка9
франка9

На площі Івана Франка, у Львові, де декілька тижнів тому кореспондент «Варти1» мало не став свідком аварійної ситуації через гострі рейки, продовжують ремонт колії. Йдеться про відрізок дороги біля Стрийського ринку.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кореспондент «Варти1» побував на місці події сьогодні, 27 серпня, щоб побачити, як просувається ремонт і чи дорожники врахували зауваження про «ювелірно загострені рейси». Станом на зараз, ремонтники працюють вище тієї розв’язки, про яку ми писали. «Гострий конус як стояв, так і стоїть. Вони просто міняють далі колію», — зазначає кореспондент «Варти1».







Чи планують працівники прибрати гострі рейси — поки залишається загадкою.

Зараз дорожники працюють. Транспортний колапс на цій ділянці дороги — в обидві сторони.





Додамо, до ремонту рейси були «втоплені» всередину, а не виступали над бруківкою, спричиняючи ушкодження автомобілям. Відтоді, як у липні «Львівелектротранс» провів позаплановий ремонт колій, трамвайні рейки випирають над рівнем дороги.



Раніше у «Львівелектротрансі» повідомляли, що заміна спецчастин трамвайної колії на площі Івана Франка завершиться до 10 вересня. Зазначалось також, що роботи мають проводити вночі, без жодних затримок в русі, не спричиняючи дискомфорту мешканцям.







varta1.com.ua: Новини