росія готується до більш масштабної війни – генсек НАТО

росія мобілізує дедалі більше окупантів у свою армію для участі в бойових діях

Фото: ГУР МОУ

Російські окупаційні війська вже проводять нові наступальні дії в Україні, зокрема, це відбувається на Бахмутському напрямку на українському Донбасі, заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг. Є ознаки того, що Росія готується до більш масштабної війни.

Як повідомляє Оbozrevatel, генсек НАТО також назвав ознаки того, що Кремль готується до ще більшої війни. За його словами, Москва шукає способи придбати озброєння, а також намагається збільшити його виробництво. Крім того, росія мобілізує дедалі більше окупантів у свою армію для участі в бойових діях.

Ба більше, Кремль налагоджує зв'язки з іншими авторитарними режимами, такими як Іран та Північна Корея.

Столтенберг наголосив, що українська армія зараз потребує великої кількості зброї, і західні держави мають Києву в цьому допомогти. Тоді Сили оборони України зможуть вигнати ворога із тимчасово захоплених міст.

«Наша мета – забезпечити Україні сили та міць, необхідні для того, щоб перемогти та відкинути російських загарбників», – зазначив генсек блоку.

Він додав, що російський диктатор володимир путін розуміє лише одну мову – силу та єдність західних держав. З цієї причини Захід має ще більше згуртуватися довкола допомоги українському народові.

Як повідомлялося, у Пентагоні дали прогноз терміну завершення війни.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий