Росія хоче атакувати Одесу — Грозєв

Російський генералітет саботує «спеціальну операцію»

Фото: Одеський кур'єр

Український журналіст Дмитро Гордон запитав у журналіста-розслідувача Bellingcat Христо Грозєва, чи хоче рф «брати» Одесу й Миколаїв.

Таке питання прозвучало під час інтерв’ю з Грозєвим, пише «УНІАН».

«Звичайно, вони хочуть. Одесу буде набагато складніше, тому що щодо Одеси у них був план з боку моря, а це точно не вдасться. До речі, чому не вдасться: можна навіть не міркувати вам і мені, а послухати військового злочинця Гіркіна, який дуже чітко описує, чому це все неможливо», — зазначив розслідувач.

Він додав, що Україна вже повністю закрила і підготувалася до відбиття атаки десанту.

«Вони самі вже бояться десантувати, тому що бачать, що відбувається з «Нептунами»», — говорить Грозєв. 

Російський генералітет саботує «спеціальну операцію» — Христо Грозєв починає генерувати оптимізм навздогін за Арестовичем, написав у своєму «Telegram»-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

Багато хто з російських генералів перейшов до пасивного або активного саботажу війни. Про це заявив розслідувач, мільйонер, керівник групи «Bellingcat» Христо Грозєв: «Це не просто аналіз. Ми змогли отримати зламані переписки. І там видно, що вони підтримують війну за наказом, але між собою сміються над нею. Навіть серед полковників та генералів є ті, чиї сини потрапили в полон або стали вантажем «двісті». Такі вже повністю поміняли відношення».

«Група, яка ідеологічно вірить в необхідність війни, не перевищує 10 людей. Всі решта в той чи інший спосіб її саботують».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також