Рятувальники знайшли тіло дівчинки, яка потонула три дні тому у річці Дністер

З початку липня на водоймах України загинули 14 дітей

Фото: ДСНС

На річці Дністер завершено пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники знайшли та підняли на поверхню тіло дівчинки, пошуки якої тривали з 16 липня, повідомляє ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, що 16 липня о 15:42 до рятувальників поступило повідомлення про те, що в селі Козари під час відпочинку на річці Дністер, дівчинка 2010 року народження впала у річку та зникла з поля зору. До місця події одразу було направлено рятувальників.

Всього за період пошукових робіт, за допомогою плавзасобів рятувальниками було здійснено декількаразове візуальне обстеження поверхні водойми вниз по течії від місця утоплення на відстані близько 50 км, за допомогою БПЛА проведено обстеження русла річки та прибережної зони довжиною 40 км. Також на річці Дністер було забезпечено роботу спостережних постів.

Сьогодні 12:55 в селі Старий Мартинів Бурштинської ТГ водолазами групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, виявлено та піднято на поверхню тіло дитини.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 30 рятувальників, 13 одиниць техніки, з них 5 плавзасобів, та 1 БПЛА. Також на місці працював психолог ГУ ДСНС в області.

Читайте також: на Львівщині в річці Дністер потонув чоловік.

Як повідомляє ДСНС, з початку липня на водоймах України загинула 121 людина, серед яких 14 – діти.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий