Скоро кожен місяць для Росії буде страшніше 10 років Афганістану та Чечні — Бутусов

В один фронт з Україною стали найпотужніші держави

Фото: "Facebook"/ВРУ

НАТО поставить стільки зброї до України скільки треба для повного знищення російської армії та звільнення нашої землі!

Хочу привітати українську армію та народ України. Всі ці наші страждання та втрати, все це змінило світ на нашу користь, і в один фронт з Україною стали найбільші країни світу, найпотужніші держави, написав на своїй сторінці у «Facebook» редактор «Цензор.нет» Юрій Бутусов.

Він зазначає, що на конференції міністрів оборони країн НАТО ухвалені стратегічні рішення, які гарантують знищення російської армії в Україні та повну перемогу у війні.

Це означає фактично необмежене постачання Україні надсучасних видів озброєння, яких нема у російської армії.

Поставки сучасних систем протиповітряної та протиракетної оборони, ракетних систем дальньої дії, високоточної артилерії, боєприпасів, ударних дронів та засобів корегування. Все це країни НАТО дають Україні.

Все це почне поступати на озброєння та виходити на фронт найближчими місяцями.

«І коли Україна отримає новітню зброю та необхідну кількість снарядів, кожен місяць для Росії буде страшніше 10 років Афганістану та Чечні. Російська армія в Україні буде знищена, і Україна не зупиниться на позиціях 24 лютого - Україна звільнить Донбас та Крим повністю», — зазначив Бутусов.

Як повідомляла Верховна Рада України у «Facebook», на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині відбулася зустріч міністрів оборони 40 країн, на якій мають узгодити надання військової допомоги для України. На ній присутній український міністр оборони Олексій Резніков.

«Результати зустрічі поки невідомі, але у нас уже є одна 100 % інформація. Читайте її на фото», — зазначається у коментарі до світлини.

Фото: "Facebook"/ВРУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також