Смертельна ДТП на Прикарпатті: у лобовому зіткненні загинув чоловік на самокаті

Людина загинула

На Прикарпатті у смертельну дорожньо-транспортну пригоду потрапив чоловік на самокаті. Про це повідомили, 2 червня, у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

«Лобове зіткнення між автомобілем та електросамокатом відбулося в Перегінській територіальній громаді. Керманич електричного транспортного засобу від отриманих травм помер в лікарні.», - повідомили в поліції.

Автопригода відбулася 31 травня, пізно ввечері в селі Ясень, Перегінської територіальної громади. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

«Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що 19-ти річний водій автомобіля ВАЗ 21099 здійснив наїзд на 39-ти річного чоловіка, який рухався на електросамокаті. Попередньо, відбулося лобове зіткнення на смузі руху водія. У результаті аварії керманич електросамоката отримав численні травми. Чоловіка терміново госпіталізували до лікарні. Однак врятувати його медикам не вдалося. Від отриманих травм, він помер», — прокоментували у правоохоронців.

Правоохоронці освідчили водія на стан алкогольного сп’яніння. Він був тверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено низку технічних експертиз.

 Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також