Спецпризначенці затримали кримінального авторитета, який побив військового у Смілі (ВІДЕО)

Підозрюваний переховувався в готелі на території Черкаської області

Поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі.

Як повідомили у Нацполіції України, 28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід – слідство  клопоче про обрання тримання під вартою.

За місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких було вилучено, попередньо, наркотичний засіб та зброю. За результатами слідчих дій слідством додатково внесені відомості до ЄРДР за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків (за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 ККУ).

Читайте також: на Черкащині кримінальний авторитет побив військового і змусив його записати відео з вибаченнями

Також за фактом побиття ветерана у місті Сміла на Черкащині поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 КМУ (Вимагання), за якими фігуранту 10.09.2024 оголошено про підозру в процесуальному порядку.




varta1.com.ua: Новини

Коментарі

АА
Андрон Анроніф

І що йому буде? Через якийсь час випустять під заставу. Потім він втікне з України. Особисто мій рівень довіри до правоохоронної системи, як що від 0 і до 10, то -1000.

Читайте також