Став на захист України 2014 року: від важкої хвороби помер відомий військовий, патріот і волонтер Олег Івахнюк

Цього місяця Захиснику виповнилося б 39 років

Після 10 років боротьби за життя підступна хвороба забрала мужнього Захисника, патріота та волонтера Олега Івахнюка. 28 липня Олегові мало виповнитися 39 років. Про це повідомив голова Калуської громади Андрій Найда.

28 липня захисникові України виповнилося б 39 років.

Олег Івахнюк народився 28 липня 1985 року в селі Горинь Калуського району. Після закінчення Львівського училища фізичної культури провів два сезони у львівських «Карпатах-3». Також грав за «Спартак-2» з міста Калуш.

  2014 року Олег Івахнюк брав участь у лютневих протистояннях на Майдані. Влітку того ж року приєднався до батальйону «Донбас» та брав участь у боях поблизу Попасної. Отримав тяжке поранення в ногу трьома кулями.

Загалом переніс 22 операції. Певний час працював селекціонером рідних «Карпат». На початку повномасштабного вторгнення перебував у Чикаго на лікуванні. Та вже 1 березня Олег повернувся до України і поповнив лави волонтерського руху.

Два місяці тому Івахнюк потрапив до лікарні в тяжкому стані через інфекційну хворобу.

Раніше повідомляли: на фронті поліг Герой Комарніцькій Віктор

«Після 10 років боротьби за життя підступна хвороба забрала мужнього Захисника, патріота та волонтера», – написав у повідомленні Андрій Найда.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.