Суд Львова арештував майно Віктора Медведчука

Вагон ресторан, картини, предмети інтер'єру

Личаківський районний суд Львова заарештував майно підозрюваного у держзраді Віктора Медведчука — 279 картин та залізничний вагон-ресторан із меблями, предметами інтер’єру та посудом, що належать нардепу Медведчуку. Про це йдеться в повідомленні на сайті Личаківського райсуду.

Так, 17 червня, слідчий суддя задовольнив клопотання генерального прокурора та наклав арешт на майно підозрюваного Медведчука, яке було виявлено у процесі проведення обшуку 7 червня в будинку та земельній ділянці, які належать йому на праві приватної власності.

«Загалом арештовано 279 картин, 4 статуетки, 10 годинників, 5 чашок, 1 келих, 1 піднос, 2 вази, 1 графин, 2 підставки, 2 срібних підстаканника, 1 чайник, 31 коробка з елементами посуду, залізничний вагон-ресторан з меблями, предметами інтер’єру та посуду», — зазначили у суді.

Раніше генпрокурорка Ірина Венедіктова 11 травня 2021 року підписала повідомлення про підозру депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку у держзраді та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

Слідство вважає, що Віктор Медведчук домовлявся з РФ для перереєстрації родовища «Глибока» у Чорному морі за 75 км від Феодосії і видобутку корисних копалин, які є національним ресурсом України.

Окрім цього, Медведчука підозрюють у держзраді (передання агресору секретної інформації про військовий підрозділ ЗСУ).

Додамо, що раніше львівський суд заборонив партію ОПЗЖ.

Нагадаємо, самому Медведчуку загрожує 15 років за ґратами.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі