Судове засідання у справі вбивства Ірини Фаріон: нові деталі

Наразі сторона захисту клопотає про відвід двох прокурорів

Галицький районний суд міста Львова 19 вересня розпочав судове засідання у справі вбивства Ірини Фаріон. До залу суду привезли підорзюваного В'ячслава Зінченка, також присутня його мама.

Оновлено: суд залишив підозрюваного під вартою до 26 січня 2025 року.
У розмові з журналістами підозрюваний В’ячеслав Зінченко заявив, що йому загрожує небезпека і попросив суд продовжити йому запобіжний захід.
"Мене ховають, бо мені загрожує небезпека. Мене ховають від російських спецслужб, від радикально налаштованих осіб. Я з собою нічого робити не збирюсь. Я себе вбивати не хочу ні в якому разі. Тож якщо зі мною шось станеться, то мені "допомогли", - заявив підозрюваний у вбивстві.

Зазначимо, що адвокат підозрюваного Ігор Сулима перед засіданням повідомив, що проситиме про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі сторона захисту клопотає про відвід двох прокурорів. Після апеляції, вони начебто обнімались із донькою Фаріон. 

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві ексдепутатки Верховної Ради та мовознавиці Ірини Фаріон 18-річний В'ячеслав Зінченко досі стверджує, що не причетний до її загибелі. Пістолет, з якого був здійснений смертельний постріл, не знайдений, але у справі з’явився ще один - травматичний.

Також донька Фаріон повідомила, якого покарання вимагатиме для підозрюваного у вбивстві.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі