Священник УПЦ МП купив iPhone 14 Pro Max для «спасіння людей» (ФОТО)

При тому збрає кошти на відбудову храму

Волонтерка Олена Ротарі опублікувала фото, як архідиякон Андрій Пальчук з Одеської єпархії УПЦ МП у магазині купує телефон iPhone 14 Pro Max.

«Коли ви кидаєте гроші на відновлення московського собору в Одесі, ви повинні розуміти, що ваші гроші йдуть на айфони. Наприклад, 9 січня Андрій Пальчук, це спікер МП, купує телефон iPhone 14 Pro Max», – написала вона.

У себе на сторінці Пальчук розміщував інформацію про збір коштів на відновлення Свято-Преображенського кафедрального собору в Одесі, зруйнованого російською ракетою 23 липня.

 Айфон він купував ще до цього збору коштів, ціна iPhone 14 Pro Max становить приблизно 58 тис. грн.

Сам Пальчук пояснив так:

"Дізнався, що Олена Ротарі опублікувала фото, як я купляю айфон у січні. Я молюсь за нашу державу, за наш народ, за нашу церкву, щоб врятуватися від зовнішнього ворога. Хочу вам сказати що цей iPhone служить для того, аби знімати багато відеороликів для спасіння людей, щоб назбирати гроші і вилікувати багато хвороб і серед них часто трапляються онкозахворюванні. І коли ви такі речі говорите, треба спочатку поцікавитись, а потім говорити", – сказав священнослужитель.

Читайте також: «Паша Мерседес» вийшов під заставу в майже мільйон доларів

Він запевнив, що має і звичайний недорогий телефон, яким користується, та показав його на відео.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт