У центрі Києва відбулися сутички між озброєними людьми (ВІДЕО)

Двоє людей госпіталізовано, 14 осіб доставлено до райуправління поліції

Фото: НПУ

У центрі Києва неподалік від будівлі Служби безпеки України знову відбулися сутички із застосуванням зброї між учасниками ГО «Український стяг» і охоронцями пункту обміну валют.

Про це повідомляє «Українська правда».

Співрозмовник УП в поліції розповів, що до сутички знову причетні активісти ГО «Український стяг», які «воюють» із охоронцями обмінника, що розташований за адресою Володимирська, 23. На місці працюють кілька екіпажів поліції. На опублікованому в мережі відео знову видно чоловіка з автоматом. 

Дослівно поліція Києва: "2 лютого, до поліції Києва надійшло повідомлення про конфлікт та стрілянину біля фінансової установи на вулиці Володимирській. На місце негайно прибули спецпризначенці та слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що між активістами та працівниками закладу виник конфлікт та бійка, у результаті чого двоє осіб доставлено у лікарню. Окрім того, під час інциденту учасники конфлікту здійснили декілька попереджувальних пострілів зі зброї, внаслідок їх дій постраждалих немає".

Внаслідок бійки між активістами та працівниками фінансової установи двоє людей госпіталізовано у лікарню, а чотирнадцять осіб доставлено до районного управління поліції.

Як повідомляє Нацполіція Києва, сьогодні, 2 лютого, до поліції Києва надійшло повідомлення про конфлікт та стрільбу біля фінансової установи на вулиці Володимирській. На місце негайно прибули спецпризначенці та слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що між активістами та працівниками закладу виник конфлікт та бійка, у результаті чого двоє осіб доставлено у лікарню. Окрім того, під час інциденту учасники конфлікту здійснили декілька попереджувальних пострілів зі зброї. Внаслідок цього ніхто не постраждав.

На даний час із доставленими спілкуються слідчі. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Що цьому передувало:

25 січня в центрі Києва виникла перепалка між учасниками громадського об’єднання «Український стяг» й інкасаторами з охоронної фірми «Легіон».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також