У ДСНС прокоментували пожежу в багатоповерхівці на Сихові (ФОТО)

20 людей евакуювали

Фото: ДСНС у Львівській області

У Львові під час пожежі в квартирі багатоповерхівки вогнеборці врятували 4 людини та ще 20 вивели на свіже повітря. 39-річний власник квартири був знайдений мертвим. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Повідомлення про пожежу в місті Львові в Сихівському районі на проспекті Червоної Калини надійшло 23 жовтня о 04:32.

«Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. До місця події виїхали рятувальники 29-ої та 30-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири де виникла пожежа вибивався густий чорний дим”, - йдеться у повідомленні.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

“Дим з палаючої квартири швидко заповнив сходову клітину, через що не всі мешканці вище розташованих поверхів могли вийти на вулицю. Тож вогнеборці у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору за допомогою рятувальних пристроїв врятували із задимлених помешкань 4 особи, з них 2 дитини та вивели на свіже повітря 20 осіб”, - додали в ДСНС

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в палаючій квартирі, в одній з кімнат, було виявлено тіло загиблого чоловіка.

Загиблим виявився власник квартири, чоловік 1984 року народження. О 05:00 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:05 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., міжкімнатні двері на площі 3 кв.м., вікна на площі 4 кв.м., облицювання стін та стелі на площі 30 кв.м”, - резюмували у прес-службі.

Читайте також: у Львові горіла квартира у багатоповерхівці: є загиблі

До ліквідації пожежі залучили 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена