У Києві грабіжники у військовій формі скоїли напад на жінку, яка несла додому кілька мільйонів гривень (ФОТО)

Нападниками виявились уродженці Херсонської та Луганської областей

На Печерську жінці розпилили в обличчя сльозогінний газ та відібрали 3 млн грн.

Як повідомляє Офіс Генерального прокурора, підозрювані стежили за жінкою, знаючи, що вона буде перевозити 3 мільйони гривень. Для того, щоб відстежувати її пересування містом, на автомобіль потерпілої встановили трекер.

В день нападу двоє з учасників групи чекали на жінку біля її будинку на Печерську. Побачивши потерпілу, вони розпилили їй в обличчя сльозогінний газ та вирвали з рук жінки два поліетиленові пакети чорного кольору, в яких було 3 млн грн. При цьому підозрювані були одягнуті у камуфляжну форму, видаючи себе за військових.

З місця злочину нападники втекли на автомобілі, власником якого є один з них. В подальшому на обумовленому місці вони зустрілись з двома іншими учасниками групи та пересіли в їх автомобіль. Відібраними у постраждалої грошима вони розпорядилися на власний розсуд.

Невдовзі усіх учасників нападу затримали правоохоронці. Наразі їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

У поліції Києва уточнили, що напали на підприємицю та відібрали три мільйони гривень – поліцейські Києва затримали чотирьох фігурантів за зухвалий розбійний напад.

Нападниками виявились чоловіки, віком від 27 до 38 років, уродженці Херсонської та Луганської областей. Під час обшуків за їх місцем мешкання ми вилучили речові докази, що підтверджують причетність чоловіків до вчинення розбійного нападу. Затримали усіх фігурантів у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Читайте також: у Києві викрали лікаря і вимагали 2 млн доларів.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 ККУ – розбій. За клопотанням слідчих, суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук

Читайте також