У Києві сталася перестрілка між інкасаторами та громадськими активістами (ВІДЕО)

Інкасатори прийняли активістів за грабіжників

Скриншот відео/Київ оперативний

У Києві на вулиці Володимирській між активістами та інкасаторами відбувся конфлікт зі стріляниною. Про це повідомляє «УНІАН».

На вулиці Володимирській, біля відділення банку «КредіАгріколь», активісти хотіли наклеїти наліпки на відділення цього банку. Інкасатори прийняли їх за грабіжників і відкрили попереджувальний вогонь у повітря. При цьому у активістів теж виявилася зброя (яка саме — чи вогнепальна, чи якась інша — наразі, з’ясовується), з якої вони також розпочали стрілянину. Зараз поліція з’ясовує обставини інциденту.

Як повідомляє «УП», представники громадського об’єднання «Український стяг» (на відео у жовтих манішках) намагалися наклеїти наліпки на пункт обміну валют за цією адресою. Після цього до вказаного пункту під’їхав автомобіль інкасації (охоронної фірми «Легіон»), звідки вийшов працівник, який, сприйнявши це як напад, пригрозив автоматично зброєю і здійснив декілька пострілів угору. Ніхто не постраждав. Поліція доправила усіх учасників події до райвідділку. Зброю вилучили.

Як пише «Київ Оперативний», «подія сталася біля одного з обмінних пунктів у Шевченківському районі, де у той час відбувалась протестна акція «Українського стягу». За збігом обставин у цей час до пункту обміну валют приїхали інкасатори, які й здійснили попереджувальні постріли, сприйнявши дії учасників акції за нападників. Внаслідок інциденту, постраждалих немає.  У інкасаторів є в наявності усі документи та договори на надання інкасаторських послуг, а також дозволи на зброю. Тим не менше, всі обставини будуть з’ясовувати у межах провадження за ч. 4 ст. 296 КК України».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також