У конфлікті з Ніколасом Кармою "засвітився" військком Логвиненко: у ТЦК прокоментували інцидент (ФОТО)

У Полтавському ТЦК звинувачують блогера

На Ніколаса Карму напали з пістолетом у Полтаві. Своє обличчя нападник закривав, але його впізнали через соціальні мережі.

На тлі конфлікту невідомий приставив до його шиї пістолет. Карма розповів, що конфліктна ситуація виникла під час спілкування з мешканцями Полтави, коли він знімав ролик для своєї рубрики про вартість вбрання. З його слів, у цей момент група чоловіків, що стояла неподалік, критикувала його.

У коментарях під відео йдеться про те, що нападником є начальник полтавського ТЦК та СП Олександр Логвиненко. Дійсно, чоловік на відео дуже схожий на цього військкома, про що свідчать деталі, такі як форма вух, бороди, татуювання на руці, годинник і браслет. Проте пістолет до шиї Карми і перехожих наставляла інша особа.



Реакція ТЦК

За даними ТЦК, на відео можна побачити полковника й начальника Полтавського районного ТЦК та СП Олександра Логвиненка. У місті він був з родиною:

«Він побачив у центрі Полтави людину, яка ставила провокативні питання дівчатам, жінкам, тому вирішив поставити питання про ставлення до служби і ЗСУ. Питання і відповіді він отримав і відійшов. Це видно на відео. Після цього блогер, знаючи, що перед ним офіцер ЗСУ, підбіг позаду, схопив за плече, застосував заходи фізичного впливу і намагався зняти його лице, ставлячи запитання. У начальника ТЦК пістолета не було», – каже Роман Істомін.

Опісля ситуації, правоохоронці перевірили, чи дійсно один із чоловіків тримав пістолет. Роман Істомін повідомив, що на відео був макет і загрози життю блогера не було. Цей предмет з'явився після застосування силового впливу до офіцера, а блогер про це змовчав, повідомили військові.

Довідково:

Олександр Логвиненко — полковник, який очолює Полтавський районний військкомат з 2021 року. Він вперше пішов на війну у 2014 році і є єдиним військовим комісаром в Україні, який бере участь у бойових діях у вільний від роботи час. У 2022 році він створив і очолив штурмовий загін "Одін", який брав участь у боях під Бахмутом та Лиманом. Логвиненко отримав другу групу інвалідності під час АТО, але продовжує воювати. Він також має досвід служби у батальйоні "Айдар" і розвідці.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі