У Кропивницькому депутат від «ОПЗЖ» під наркотиками побився зі слідчими ДБР (ФОТО)

Також працівники ДБР виявили у депутата незареєстровану зброю з боєприпасами та наркотичні речовини

ФОТО: ДБР

Депутат Кропивницької міськради від забороненої в Україні партії «ОПЗЖ» влаштував сутичку із працівниками Державного бюро розслідувань, коли вони намагались його затримати для перевірки на причетність до співпраці з Росією.

Про це «Суспільному» розповіла речниця Державного бюро розслідувань Ольга Чиканова. Проте зазначимо, що ДБР не повідомило ім’я депутата, про якого йдеться. Однак, за інформацією «Суспільного», ним виявився Максим Линченко.

«Депутат почав чинити жорсткий фізичний опір правоохоронцям. Щоб уникнути затримання, попросив доправити його до лікарні через погане самопочуття. Працівники ДБР виявили у депутата незареєстровану зброю з боєприпасами та наркотичні речовини, а також зафіксували ознаки наркотичного сп’яніння», — зазначили у Державному бюро розслідувань.

Проти депутата відкрили кримінальне провадження за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими боєприпасами». Окрім того правоохоронці перевіряють інформацію щодо його ймовірної причетності до колабораційної діяльності.

 Фото: ДБР

«Я зараз перебуваю у своєму рідному місті Кропивницькому. Всі закиди на мою адресу перевірять правоохоронні органи, я готовий співпрацювати і надати вичерпну інформацію. Я людина, яка народилась, живе і планує жити у незалежній, вільній, самостійній, суверенній Україні», — сказав депутат від проросійської партії ОПЗЖ у відповідь на запитання журналістів про бійку і підозру в колабораціонізмі.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також