У Львові перевіряють готовність снігоприбиральної техніки до роботи взимку

У Львові перевіряють готовність снігоприбиральної техніки

У Львові перевіряють готовність снігоприбиральної техніки до роботи взимку. Про це повідомляє Львівська міська рада.

За інформацією пресслужби, у Львові перевіряють готовність снігоприбиральної техніки до роботи в зимовий період. Наразі оглянули понад третину комунальної спецтехніки, зауважень до її стану не було. Решту техніки мають перевірити до кінця цього тижня.

"На сьогодні вже перевірили два ШРП – Галицького та Залізничного районів. Загалом йдеться про 53 одиниці техніки, які обслуговують території Галицького, Залізничного та Франківського районів. Зауважень до стану не було. Спецтранспорт готовий працювати. До кінця цього тижня перевіримо решту техніки, що є на балансі наших шляхово-ремонтних підприємств".
"Також додатково укладено договори з організаціями різних форм власності щодо залучення ще 66 одиниць додаткової техніки на випадок рясних снігопадів, заметів тощо".
"Щодо піскосоляної суміші та солі для посипання доріг і тротуарів, то на сьогодні районні адміністрації заготували вже 17 тис. м³ цих матеріалів, при середньому споживанні у попередні сезони до 18 тис. м³", – повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

Нагадаємо, Львівська міськрада дозволила двом комунальним підприємствам взяти кредит на купівлю двох одиниць снігоочисної техніки.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також