У поліції повідомили про затримання нападника на львівського таксиста (ФОТО)

2021-07-08-180211
2021-07-08-180211

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до поранення таксиста в Наварії. Проведеними заходами оперативники встановили, що до скоєння злочину причетний 20-річний мешканець Дрогобича, його затримали у Львові. Речові докази причетності зловмисника до вчинення злочину вилучені.

Як повідомляє Нацполіція Львівської області, оперативники карного розшуку впродовж декількох годин встановили особу, місце перебування та затримали 20-річного мешканця Дрогобича, причетного до скоєння злочину.

Повідомлення про те, що на одній з вулиць у селі Наварія, Львівського району, було виявлено пораненого чоловіка, надійшло до поліції сьогодні, 8 липня, близько другої години ночі.

Правоохоронці встановили особу пораненого — ним виявився 32-річний львів’янин, таксист — у подальшому медики виявили у нього на тілі чотири ножових поранення в ділянках грудей та живота. Неподалік місця скоєння злочину поліцейські розшукали його автомобіль «БМВ».

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, екіпаж сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції № 6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та кінолог поліції Львівщини.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетний 20-річний мешканець Дрогобича, місце перебування зловмисника та затримали його у Львові в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Речові докази причетності зловмисника до вчинення злочину вилучені.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

[gallery link=«file» ids=«291670,291671,291672»]

varta1.com.ua: Новини