У Польщі двоє озброєних українців скоїли розбійний напад на ігровий салон (ФОТО)

Найгірше те, що кинули тінь на всіх співвітчизників...

Фото ілюстративне Yavp.pl

Двох громадян України звинувачують у спробі пограбування одного з ігрових салонів у Гдині (Польща).

Як повідомляється на сайті поліції Поморського воєводства, до поліції надійшло повідомлення про спробу пограбування ігрового салону.

До приміщення ігрового салону зайшли двоє чоловіків, один з яких поводився нервово, потім, тримаючи в руці предмет, схожий на вогнепальну зброю, заявив, що це пограбування.

Жінка, хоч і злякалася, однак зуміла відштовхнути нападника та зачинитися в кімнаті відпочинку.

Вхідні двері до самого ігрового салону зачинялися на електромагніт, тому зловмисники не змогли самі їх відчинити і вийти. Відтак, один з нападників почав ламати двері в кімнату відпочинку, де переховувалася працівниця. Побоюючись за своє життя, жінка відчинила двері салону і нападники втекли в невідомому напрямку так нічого не викравши.

Після інциденту, у соцмережах  опублікувати фото обох чоловіків, яких зафіксували камери спостереження. Вже наступного дня поліція повідомила про затримання двох громадян України 27 та 43 років. Чоловікам інкримінують розбій із застосуванням зброї.

Вчора зловмисників доставили до прокуратури, де вони заслухали звинувачення. Суд вирішив обрати чоловікам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на три місяці.

Читайте також: у Польщі п’яний водій з України скоїв смертельний наїзд на двох українських дітей.

За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк не менше трьох років.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий