У Польщі на кордоні у двох українців виявили понад 122 кг наркотиків (ФОТО)

На суму 64 млн гривень

У Польщі на кордоні у двох українців вилучили понад 122 кг психоактивних речовин вартістю на чорному ринку понад 6 мільйонів злотих (близько 64 млн гривень). Про це 23 вересня повідомив Штаб прикордонної служби.

"Правоохоронці встановили, що значні обсяги наркотиків можуть перевозитися в мікроавтобусі, який знаходиться на території Польщі та прибуває з однієї з країн ЄС. У ході подальших заходів офіцери вилучили та зупинили для перевірки на території Великопольського воєводства попередньо встановлений транспортний засіб. Підозри поліцейських виявилися обґрунтованими, адже у багажному відділенні автомобіля вони виявили значну кількість речовини світлого кольору у вигляді гранул у поліетиленових пакетах. Офіцери вилучили понад 122 кг психоактивної речовини вартістю на чорному ринку понад 6 мільйонів злотих, яку направили на додаткові лабораторні дослідження", - йдеться у повідомленні.

Наркотики, які сховали у вантажному відділенні автомобіля, перевозили двоє громадян України — 42 та 38 років.

Вартість вилученого на чорному ринку становить понад 6 мільйонів злотих (це майже 1,5 млн євро або ж 64 млн гривень).


Прокурор Люблінського відділу Департаменту боротьби з організованою злочинністю та корупцією у Любліні висунув затриманому кур'єру звинувачення у перевезенні значної кількості наркотичних засобів і психотропних речовин. Йому обрали запобіжний захід — тимчасовий арешт на 3 місяці.

Раніше повідомляли: у Польщі молода українка народила дитину і викинула її на смітник

За скоєне йому загрожує від 3 до 20 років позбавлення волі. Іншого чоловіка після допиту відпустили.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі