У важкопораненого на фронті актора Андрія Валенського шахраї вкрали 270 тисяч гривень

Ці кошти збиралися на лікування

Актор та військовий Андрій Валенський, який нещодавно отримав важке поранення на Донецькому напрямку, став жертвою шахраїв. Про це він написав у Instagram.

Злочинці вкрали з його банківського рахунку 270 тисяч гривень, які задонатили йому люди на лікування.  

«Пізно ввечері після прийому знеболюючих, коли я майже засинав, мені зателефонували, представившись співробітниками Монобанку і ввели мене в оману. Шахрайськими діями вони вивели з мого банківського рахунку 270 тисяч гривень. Офіцери поліції вже були у мене, я надав їм всі скріни і деталі, сподіваюсь на допомогу. Монобанк теж в курсі цієї ситуації, але, нажаль, вони не можуть запобігти такого виду шахрайства», -  написав актор, який перебуває у лікарні. 

Кошти збирались на пластичну операцію, «яку, можливо, потрібно буде робити в найближчий час, а не чекати на безкоштовну операцію до півроку.».   

Андрій Валенський додав, що гроші, які залишаться після лікування, він передасть своєму БПЛА-підрозділу «Пташка ДоДо». 

«Бо хлопці все ще на передовій і постійно потребують оновлення обладнання. Тому ця допомога не тільки для мене, а й для моїх побратимів, наших», - написав захисник. 

Актор театру та кіно Андрій Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку. У нього черепно-мозкова травма, контузія, множинні переломи та опіки. Зараз він проходить лікування в Києві, на нього чекає ще декілька операцій та реабілітація. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі