У Зеленського відповіли, чим загрожує стан «втоми від війни» Україні та іншим країнам

За його словами, ця доктрина буде включати в себе шантажі, заколоти і теракти

ФОТО: ілюстративне

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що втома і «певний емоційний стан» не повинні підштовхувати до думок, що в України немає ресурсів перемогти у війні з росією. Про це він сказав під час телемарафону.

 «Якщо ми через втому, через певний емоційний стан почнемо говорити »все, в нас немає ресурсності для того, щоб все ж таки дожати росію«... То тоді ціна, яку платитиме Україна і проукраїнська коаліція буде набагато більшою», - сказав він.

За словами Подоляка, якщо росія залишиться з цією елітою, яка встановлює правила в рф, це буде означати максимальну агресивність і мілітаризм країни, що матиме «певну зовнішньополітичну доктрину».

За його словами, ця доктрина буде включати в себе шантажі, фінансування ультрарадикальних політичних організацій в інших країнах або заколоти і теракти.

Читайте також: на Банковій прокоментували заяви іноземних ЗМІ щодо переговорів з росією.

«Оце треба розуміти і тоді наші партнери будуть вкладати в превенцію всього цього набагато більше грошей. Тому попри втому маємо пояснювати засадничі речі: війна не може закінчитись таким чином, щоб російська еліта зберегла свої позиції в росії», - додав Подоляк.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк