Уряд схвалив кандидатуру Маркіяна Мальського на посаду керівника Львівської області

151
151

У середу, 26-го червня, Кабінет міністрів України схвалив запропоновану кпрезидентом України кандидатуру Маркіяна Мальського на посаду керівника Львівської області.

Про це інформує прес-служба Володимира Зеленського. 

"Так, головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян, Донецької ОДА – Павло Кириленко, Закарпатської ОДА – Ігор Бондаренко, Херсонської ОДА – Юрій Гусєв, Черкаської ОДА – Ігор Шевченко, Луганської ОДА – Віталій Комарницький, Одеської ОДА – Андрій Андрейчиков, Львівської ОДА – Маркіян Мальський", - зазначають у прес-службі.

Раніше повідомлялося про те, що Зеленський на засіданні уряду запропонував Кабміну розглянути можливість призначити Маркіяна Мальського на посаду керівника Львівської області. 

Нагадаємо, що 14 червня, Президент України Володимир Зеленський оприлюднив список з трьох кандидатів на посаду голови Львівської ОДА і запропонував мешканцям надати свою думку про кандидатів. Про це він повідомив на своїй публічній сторінці у мережі “Facebook”.

Понад 92 % голосів в опитуванні, проведеному ІА “Дивись.info”, у період з 14 по 17 червня серед читачів, набрав Маркіян Мальський — юрист, почесний консул Республіки Австрії у Львові.

varta1.com.ua: Новини