В Emporium назвали 10 інтернет-магазинів та сервісів, чиї знижкові пропозиції очолили рейтинг популярних запитів

В Україні досить активно розвивається інтернет-торгівля. Конкуренція за увагу користувачів зростає. Продавці урізноманітнюють асортимент товарів та послуг, розширюють перелік вигідних пропозицій. Зручність замовлення, надійність та безпека, а також ціни стали основними факторами, які сприяють розширенню користувацької аудиторії. 

У торговому онлайн-сегменті є група стійка група лідерів за обсягами продажів, величиною середнього чека і навіть за кількістю та розміром акційних пропозицій.

Хто увійшов у першу десятку рейтингу за привабливістю знижок, з’ясували експерти сервісу Emporium.

Лідери е-комерції за знижковими пропозиціями

Оскільки оптимізація покупок стала одним з купівельних трендів, що визначає споживчу поведінку українців, експерти сервісу Emporium склали рейтинг інтернет-магазинів з найбільш популярними промокодами на знижку. Список сформовано на основі запитів користувачів сайту та кількості активованих кодів на знижку. Принагідно зазначимо, що у 2023 році промокоди Emporium активували на 20% більше споживачів, ніж у 2022. Одна з основних причин зростання попиту, за словами користувачів, розмір знижки, який становить у середньому 25% від вартості товару.

Найбільш популярними онлайн-платформами з вигідними знижками, за даними сайту emporium.com.ua, торік стали такі українські інтернет-магазини:

  • Rozetka. Маркетплейс лідирує за багатьма позиціями. Залишатися на вершині рейтингу йому вдається завдяки широкому асортименту та продуманій маркетинговій політиці. Так, приміром, знижка за промокодом для нових клієнтів досягає 300%. Також Rozetka регулярно проводить акції зі знижками в діапазоні 35-60%.
  • Фокстрот. Переваги магазину в великому виборі електроніки та техніки, більшість якої можна замовити з промокодом, заощадивши в середньому 25%. У період сезонних розпродажів знижки на сайті досягають 80%.
  • Comfy. Техніка для кухні, електроніка, гаджети, дитячі іграшки з промокодом коштують на чверть дешевше.
  • EVA.UA. Онлайн-магазин торгує парфумерією, косметикою, побутовою хімією, засобами гігієни. Активація промокода дає можливість заощадити в середньому третину від початкової ціни.   
  • Symbol. Промокоди на знижку від 25% розповсюджуються на одяг та аксесуари. Максимальні знижки під час розпродажів становлять 80%.

До першої десятки лідерів також увійшли Touch.com.ua, Intertop, Notino, Allo та Vovk. Серед закордонних інтернет-магазинів за кількістю використаних українцями промокодів лідирують iHerb та AliExpress. 

Підбиваючи підсумки, зазначимо, що термін дії промокода зазвичай обмежений. Щоб скористатися знижкою, слід продумувати свої покупки та відстежувати акційні пропозиції.

Emporium – це незалежний агрегатор знижок, який співпрацює з вітчизняними та міжнародними брендами. На сайті доступно більше 10 000 актуальних промокодів, бонусів, акцій та купонів.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також