В Україні планують вдосконалити процес рекрутингу: у Міноборони розповіли про нові зміни

Контактний центр та онлайн-сервіс

Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, що в Україні планують відкрити нові рекрутингові центри, створити єдиний контактний центр та запустити проактивний онлайн-рекрутинг.

Він зазначив, що у найближчі два місяці планується відкрити ще 5-7 центрів рекрутингу. За його словами, закінчується формування мережі, максимально вдосконалюються усі процеси та алгоритми у взаємодії з Генеральним штабом.

"У нас вже є кілька каналів, коли людина, стикаючись з якимись непорозуміннями в процесі рекруту, може поскаржитися. Це вибудовується алгоритм, по-перше, через наші центри наших рекрутерів, гарячу лінію Міністерства оборони, посилання на нашому сайті", — розповів Бежевець.

Також найближчим часом у МОУ запустять контактний центр, де люди зможуть отримувати усю інформацію про рекрутинг.

"Хтось хоче проконсультуватися, хтось отримувати інформацію, хтось пораду, а хтось поскаржитися. Спеціально для цього будуть сидіти люди, які тільки цим займаються, щоб максимально оперативно опрацьовувати й реагувати", —  пояснив він.

Крім цього, з жовтня Міноборони запустить новий етап у процесі залучення до Сил оборони - онлайн-рекрутинг.

Читайте також: у «Резерв+» можна буде отримати відстрочку

"Це коли спеціально навчені рекрутери будуть не просто очікувати, коли людина побачить рекламу і до них звернеться, а проактивно. Наприклад, людина у пошуку роботи, ти шукаєш посаду водія. "Іван Іванович, будь ласка, дивіться: у нас є для Вас вакансія по вашому профілю. Можливо, вам буде цікаво", - розповів він.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також