Відсьогодні на Львівщині почнуть зменшуватися черги на кордоні

У ПП «Краківець-Корчова» запрацює автобусна ділянка–

Фото: Телеграм/Мустафа Найєм

На прикордонному пункті пропуску «Краківець–Корчова» запрацює автобусна ділянка.

Як повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм, автобусна ділянка на популярному пункті пропуску на кордоні з Польщею відкривають сьогодні, 16 серпня. Це розвантажить пункт пропуску, а відтак, зменшить черги.

«Сьогодні важливий день для нашої команди — у прикордонному пункті пропуску «Краківець–Корчова» нарешті буде відкрито автобусну ділянку.

Перший раз я приїхав сюди у листопаді минулого року. Досі памʼятаю, як поляки при кожній зустрічі соромили та нагадували про багаторічний план розділення у Краківці пасажирської та вантажної ділянки...

Пройшло трохи більше півроку, і попри війну та нестачу ресурсів нам вдалось завершити ці роботи. Всього через декілька годин весь пасажирський транспорт поїде окремою смугою. Зараз це один з шляхів зменшення десяти- двадцяти- кілометрових черг на кордонах», — повідомляє Найєм.

Він також зазначив, що «сьогодні — Краківець, а до кінця місяця в нас ще великі плани на румунський кордон. Поступово, крок за кроком ми мусимо перемогти і залишити ці чортові черги у минулому».

Як повідомлялося, на Львівщині запроваджують електронну чергу на кордоні.

varta1.com.ua: Новини

Ксенія Бурченко