Військові 103 окремої бригади Сил територіальної оборони оголошують набір людей

Умови набору та куди звертатись

103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України оголошує додатковий набір охочих боронити нашу Батьківщину.

Про це повідомляють на сторінці бригади.

Світ затамувавши подих спостерігає за перебігом Війни за незалежність України. Збуваються мрії воїнів Української Галицької Армії, Дієвої Армії УНР, Карпатської Січі, Української Повстанської Армії — саме нашим поколінням випала можливість перемогти нашого історичного ворога — Російську Федерацію.

Не можна більше сприймати війну через новини чи відео в «Тelegram»-каналах. Досить! Ми мусимо взяти до рук зброю та боронити нашу Львівщину, нашу Українську державу, своїх дітей та родини.

Саме тому, 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України оголошує додатковий набір охочих боронити нашу Батьківщину. Ми кличемо до себе лише вмотивованих, тих, хто не боїться вбивати за Україну та помститися за смерть наших побратимів. Ми кличемо тих, хто готовий думати не як вмерти за Україну, а як відправити у пекло якомога більше ворогів.

Військовослужбовці 103-ї окремої бригади будуть забезпечені одностроєм, зброєю, боєприпасами, харчуванням, житлом та грошовим забезпеченням на рівні з військовослужбовцями Збройних Сил України. Це повноцінна військова служба 24/7, посилені тренування та навчання.

"Для того, що зголоситися до бригади, варто мати з собою паспорт, ідентифікаційний код, військово-обліковий документ та прийти на вул. Батуринську, 2 з твердим бажанням бути корисним своїй державі.
У випадку питань, телефонуй 096 080 69 87.
Не пробачимо москалям жодної жертви, не дозволимо їм бути панами на нашій Українській землі", — йдеться у повідомленні. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також