З понеділка у Львові через ремонт та прокладання каналізаційних мереж перекриють кілька вулиць (СХЕМА)

На один місяць

З понеділка, 16 вересня, на ремонт закриють вулицю Кирила і Мефодія. Також через прокладання каналізаційних мереж частини вулиць О.Теліги та Керчинської закриють для руху транспорту.
Про це повідомила Львівська міська рада.

Так, роботи на вулиці Кирила і Мефодія триватимуть орієнтовно один місяць. Впродовж цього часу вулиця буде закрита для руху транспорту. Зауважимо, що по вул. Кирила і Мефодія не курсують міські маршрути, тому ці зміни не спричинять незручностей пасажирам.

Так, дорожнє покриття відремонтують на всій вулиці. Також відремонтують тротуар  з непарної сторони, де розташовані зокрема дитячий садочок № 43 та Львівська лінгвістична гімназія.

«Дорога є в дуже поганому стані – і та частина, що в бруківці, і там, де асфальтне покриття. Відтак, буде проведено заміну верхнього шару асфальтного покриття та покриття та перемощено бруківку. Також відремонтуємо один тротуар, який теж є дуже знищений»,  - зазначили в Галицькій РА.

Мешканців просять вибачити за тимчасові незручності.



Також з понеділка, 16 вересня, на вул. Зеленій, 111 розпочнуть прокладати каналізаційні мережі. У зв’язку з цим, на один місяць для руху транспорту закриють вул. О.Теліги (на ділянці від будинку № 22а до вул. Керчинської) та вул. Керчинську (від будинку №13 до вул. Зеленої). Роботи виконуватиме підрядна організація на замовлення будівельника, що зводить поруч житло.
Як уточнили в Личаківській районній адміністрації, по вулицях Керчинській та О.Теліги громадський транспорт не курсує, відтак перекриття руху не спричинить незручностей пасажирам.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також