З річки Західний Буг підняли тіло дівчини (ФОТО)

Рятувальникам вдалося запобігти ще одній трагедії

Фото: ЦВРС/ФБ

27 червня водолази аварійно-рятувальної маневреної групи ЦРВС з річки Західний Буг у м. Червоноград підняли на берег тіло дівчини, 2006 р. н., мешканки с. Поздимир, Червоноградського району, повідомляє Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, 26 червня, о 20:18 год., надійшло повідомлення про те, що в м. Червоноград на вул. Радехівська, на річці Західний Буг потонула дівчина, 2006 року народження, яка проживає в с. Поздимир, Червоноградського району.

Як з’ясувалось на місці події двоє дівчат пішли відпочивати до річки без нагляду дорослих. Одна з дівчаток не вміла плавати. Коли вони вирішили поплавати їх знесло течією, подруга намагалась допомогти, проте їй не вистачило сил врятувати дівчину.

О 10:48 год., 27 червня, працівники Львівської центральної рятувально-водолазної служби знайшли тіло дівчини, яке витягнули на поверхню та передали працівникам поліції.
 
Цього ж дня, 27 червня, рятувальники надали допомогу громадянину, якому стало погано у воді та викликали до місця події медиків.

Фото: ЦВРС

Як повідомлялося, на Львівщині втопився чоловік.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також